Hypotheekadvies

De hypotheken markt is voor u als consument erg ondoorzichtig en er bestaan vaak grote verschillen tussen de tarieven en voorwaarden van de verschillende hypotheekverstrekkers. Een goede vergelijking is dan ook wenselijk en kan u in de praktijk een behoorlijk verschil in maandlast opleveren.plaatje figlo 4

In tegenstelling tot een bank is Adfinum onafhankelijk in haar advisering en is u graag van dienst met een deskundig en objectief advies. Daar nemen wij ruim de tijd voor, want een goed advies is meer dan een uitdraai uit een computerprogramma.

Ook tijdens de looptijd van uw hypotheek blijft u verzekerd van deskundige begeleiding en continue monitoring of u nog steeds de juiste hypotheek en het juiste tarief heeft. 

Er zijn diverse hypotheekconstructies en vormen mogelijk. Welke variant voor u de beste is, hangt geheel af van uw individuele situatie en wensen. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Een gesprek met onze adviseur biedt u tevens de volgende voordelen:

•Gratis en vrijblijvend eerste gesprek m.b.t. hypotheekadvies ; Wij nemen ruim de tijd om onze werkwijze persoonlijk toe te lichten en samen met u na te gaan welke hypotheek het beste bij u past.
•Onafhankelijk en objectief advies ; Adfinum is totaal onafhankelijk in de advisering en biedt een breed assortiment producten
van meer dan 40 verschillende banken, verzekeraars en hypotheekverstrekkers.