Vermogensopbouw

Sparen / Beleggen

Moet u uw geld gaan beleggen of kunt u uw geld beter op een spaarrekening zetten? Een lastige vraag. Een spaarrekening biedt zekerheid maar beleggen biedt u kans op hoge rendementen.

En de werkelijkheid is nog moeilijker omdat u ook graag rekening wilt houden met de fiscale mogelijkheden en er door de diverse banken en verzekeraars een woud aan producten wordt aangeboden waarbij rendementen, risico’s en fiscale voordelen voor een leek moeilijk met elkaar zijn te vergelijken. Ziet u echt nog door de bomen het bos?

Adfinum werkt hierin compleet onafhankelijk van banken, verzekeringsmaatschappijen of beleggingsinstellingen.

Veel hangt af van uw doelstellingen, de risico’s die u bereid bent te nemen, de omvang van uw spaargeld/vermogen en de termijn waarop u uw spaargeld/vermogen nodig heeft.

Wij kunnen in overleg met u de antwoorden op deze vragen bepalen en u vervolgens adviseren welke keuzes u het beste kunt maken en welke fouten te vermijden.

vermogen opbouwen cyclus

 

Wij bieden u deskundige begeleiding bij keuze voor de manier van vermogensopbouw en een doorlopende monitoring van uw vermogen. Neem gerust eens contact zodat we vrijblijvend onze aanpak kunnen toelichten.

“Wat bij beleggen in elk geval niet werkt is je inlaten met dingen die je niet begrijpt, of strategieën volgen die toevallig vorige week goed werkten voor iemand anders. De domste reden ter wereld om een aandeel te kopen is omdat de koers stijgt.” – Warren Buffet